donderdag 21 juli 2011

De Moraal..

Hebben wij eindelijk na lange tijd van ons laten horen, was het weer niet goed. Wij zouden banale lieden zijn welke er een vergelijkbaar gevoel voor humor op na houden. Hier zit op zich wat in en daar doen we dan ook verder niet moeilijk over. De mail van de dierenbescherming doen we trouwens ook niks mee. Dan kom je in discussies terecht waar niemand baat bij heeft. Wij hebben geen inzicht in het gevoelsleven van langoren. Willen we ook niet. En mochten er mensen zijn die dat wel hebben zegt dat meer over hen. Met de beste wil van de wereld zouden wij namelijk niet weten hoe ons in te leven in het ‘konijn zijn’. Kun je hoog en laag springen; wij kunnen het niet. (Hoog en laag springen; haha)

Neemt niet weg dat we weer even terug waren. Even iets te vertellen hadden. En hoewel er misschien wat vragen bij de lezer zijn blijven liggen, is het feit dat dit blog nog in leven is, een verdomd goed teken. Blijkbaar bestaan we nog. We hebben het druk met tal van andere zaken, maar toch doen we zo nu en dan even ‘Joehoe’ roepen middels een lap tekst. Hoe ranzig, naargeestig, vrouwonvriendelijk en banaal dus we dit dan ook doen. Wie schrijft die blijft. Of anders gesteld; wie schrijft die is er dus  nog. De vraag namelijk, of wij, met onze beperkte talenten, inderdaad voor altijd zullen blijven, beantwoorden we tenslotte maar beter niet.  Sommige dingen moet je niet willen benoemen. Nee toch?
We zijn er en we doen ons ding. Zo nu en dan althans. En dat is mooi. Al was het maar om even aan te geven dat deze ruimte op het Enge Net echt wel een bijzonder plekje in ons hart heeft. We het nooit zomaar op zouden kunnen geven. Hoe druk we het ook hebben, hoeveel andere zaken we ook om handen hebben. Vroeg of laat zijn we hier weer. Laten we even van ons horen. Hoe bizar en onwaarschijnlijk onze betogen dan ook misschien zijn. Komt omdat we van u houden. Maar natuurlijk vooral van onszelf. Wij zijn namelijk leuk. Wij zijn grappig. En vooral zijn we gewoon heel erg goed. En U heeft in feite gewoon heel veel geluk met ons. Met deze plek. Met ons, Het Wakend Oog. Beseft u dat eigenlijk wel? Of zijn er soms meer mensen in uw omgeving die wel eens tijd voor u vrij maken? Nou dan. Blijf waken. Gaan wij nog even op konijnenjacht. Tot snel.